Прочитај ми чланак

МАТИЈА БЕЋКОВИЋ: Стојковић је велики издајник!

0

matija-beckovic-stojakovic

У школи, на питање ко су највећи издајници у историји, Лука је рекао да је највећи издајник Јуда! Друго место заузео је Вук Бранковић, а треће голман Стојковић. Уопште се није шалио – казао је Матија Бећковић.

Мали је делија
Владимир Стојковић један је од три највећа издајника на свету, тврди Лука Вишњић, унук српског академика Матије Бећковића, иначе великог навијача Црвене звезде. Гостујући у емисији Тање Петернек Алексић на РТС „Као сав нормалан свет“, Матија Бећковић (74) изнео је занимљиво становиште свог унука који је, као и деда, велики поштовалац клуба с Маракане.

Голман Владимир Стојковић пре три године појачао је Партизан, а име је стекао у Црвеној звезди. Познате су његове реченице пре одласка у Хумску да његовим венама тече црвено-бела крв и да мрзи Партизан. После доласка у табор Партизана, те увреда и претњи које је добио од Делија, навијачима црно-белих се после 139. „вечитог дербија“ на Маракани захвалио показавши мајицу са натписом „Опростите ми моју ружну прошлост“.

– У школи, на питање ко су највећи издајници у историји, Лука је рекао да је највећи издајник Јуда! Друго место заузео је Вук Бранковић, а треће голман Стојковић. Уопште се није шалио – казао је Матија Бећковић.

(Kurir)