Прочитај ми чланак

Матић вам је поручио, ако нисте навијали за Србију против Естоније, нисте добра особа

0
nemanja matic

Izvor: www.flickr.com

Питамо се, какав је неко човек кад неће да игра за репрезентацију?

Не због игре, јер бесомучно враћање лопте уназад није игра, већ због чињенице да нисмо примили гол, а дали смо га из индивидуалне способности Коларова да шутне из слободног ударца.

То је довољно да се “орлови” после Естоније поново разлете, као да до сад нису били свесни да се од обећања народу и победа у пријатељским мечевима над 88. репрезентацијом света НЕ ЖИВИ.!

Мало дужи увод, али је суштина у Немањи Матићу, ведети Челсију и момку који није желео да игра за репрезентацију једно време, јер се није слагао са тадашњим селектор Михајловићем.

– Народ нама верује. Кад год сам у Србији видим да добри људи навијају за своју земљу, наравно постоје увек они који не верују,али људи који заиста воле фудбал и Србију они верују у нас и сигурно да знају да се ми трудимо.

– Некада нема резултата (шест год прим. аут), али све ће се окренути у нашу корист и ја сам сигуран у то. Радимо добро, напорно, створена је једна добра хемија између селектора, играча и све то ће једног дана дати резултат – оптимиста је Немања Матић, после мршаве победе над Естонијом.

Сајт ФСС, који је после сусрета у Талину пуцао од оптимизма преноси и следеће од везисте енглеског шампиона.

– Трудили смо се да победимо и покажемо нашем народу да и ми нешто радимо, да нисмо овде дошли на излет, јер смо заиста све ове дане радили веома напорно.

– Сви смо били уз екипу сваки дан и трудили се да све ово изгледа онако како треба и не кажем да је ово била нека фантастична игра, али по оваквом терену и уз спољни амбијент који имамо, победа је била најважнија и веома сам задовољан – објашњава Матић надајући се да ће улзана форма бити присутна и на јунским припремним мечевима.

Већ је договорено да Србија и Русија одиграју меч на неутралном терену у Швајцарској петог јуна.

(Телеграф.рс)