Прочитај ми чланак

Марадона избацио ћерке и супругу из тестамента

0

Ужасна сапуница после смрти Дијега Марадоне добија нову епизоду, а легендарни ас је из тестамента наводно искључио вишегодишњу супругу Клаудију и ћерке које је добио са њом - Далму и Ђанину.

Најновију информацију у вези са одласком једног од најбољих у историји фудбала преноси “Кларин“, аргентински медији који је први и јавио да је Ел Пибе преминуо 25. новембра.

© AP Photo/

Марадона је бившу супругу Клаудију Виљафане, са којом је у браку био 24 године, и поменуте ћерке, искључио из тестамента због сукоба Клаудијом, а одлуку је донео током боравка у Дубаију.

Проблем је настао када је легендарни Аргентинац открио да му је са рачуна нестало шест милиона долара, односно да му фали и тачно 458 сувенира скупљених током каријере за памћење.

Због тога је чак покренуо и тужбу, случај је био пред судом годинама, а ћерке је искључио из наследства јер су у том случају биле уз мајку.

Иначе, Марадонино целокупно богатство процењује се на око 75 милиона долара и извесно је да ће се тек дешавати непријатне ситуације међу наследницима.

Иза чувеног аса, поред фудбалског блага, остале су и некретнине у Буенос Ајресу, аутомобили, фабрика, хотел и још бројне вредности широм Аргентине, али и Венецуеле, Кине, Белорусије и Дубаија.