Прочитај ми чланак

Лицемер који је прозивао Новака признао да су га зараженог пустили у Аустралију!

0

Андреј Рубљов отворено признао да је био заражен корона вирусом када је ушао у земљу.

Брукама Аустралије очигледно нема краја након срамног понашања њене владе када је у питању Новак Ђоковић, који је на крају депортован после 11 дана праве тортуре.

Из дана у дан се појављују нови докази и чињенице које не иду у прилог властима Аустралије, а послењи у низу јесте податак да су дозволили тенисеру који је заражен корона вирусом да без проблема уђе у земљу.

Ово је сам тенисер, Андреј Рубљов, открио у изјави за медије на Аустралијан опену.

– Мене лично сада не тестирају јер сам тек преболео корона вирус. Када сам летео у Аустралију још сам био позитиван, али ниво ковид СС, како се то зове, нећу лагати, био је врло низак и није опасан. Било ми је допуштено да уђем у земљи. Осим тога, провео сам више од десет дана у карантин. Можда бих и даље био позитиван. Али више нисам заразан и опасан. Будући да сам био болестан, више не радим ПЦР тестирање – рекао је Рубљов.

Иначе, сада тек постаје још срамотније за руског тенисера то што је лицемерно прозивао Ђоковића да због „личних договора не значи и да ће прећи границу“, а сада се испоставља да је он у земљу ушао иако је имао корона вирус.