• Почетна
  • СПОРТ
  • Лазовић: Стојковић је нудио паре да га “Делије” не дирају!
Прочитај ми чланак

Лазовић: Стојковић је нудио паре да га “Делије” не дирају!

0

Бивши репрезентативац Србије Данко Лазовић изјавио је да је голман Партизана Владимир Стојковић нудио новац навијачима Звезде како га не би убили!

Лазовић је ову информацију открио говорећи о проблемима с навијачима у Србији и Русији, а повод је био недавни напад симпатизера Зенита петардама на голмана Динама из Москве.

“Мој пријатељ Владимир Стојковић не може да живи као нормална особа. Приморан је да има четири телохранитеља јер навијачи Звезде желе да га убију. Нико неће да се заустави.

Покушао је да реши проблем, чак је понудио и новац, али то није успело. Можда је имао разлога за прелазак у Партизан, али ја то никада не бих урадио да живим у Београду, јер тада не бих био безбедан”, изјавио је Лазовић за “Б92”.

Данко је не тако давно с навијачима Зенита певао на трибини и због подршке коју је добио од њих обећао је да никада неће прећи у Спартак из Москве.
“Играјући за Зенит схватио сам да могу да пређем било где осим у Спартак. Навијачи ме поштују овде, било је невероватно када сам дошао на трибину међу њих, због тога је ово само мали начин да им се одужим”.

Лазовић је пре неколико месеци уклоњен из првог тима и сада тренира са омладинцима. и даље му није јасно каква је жеља клуба.

“Не знам шта се десило у Зениту. Чак сам уклоњен са званичног сајта Зенита. Нико ме не зове, ништа ми нису објаснили. Ово је одлука тренера и ја то поштујем. Није важно шта се дешава са Данком Лазовићем већ са Зенитом, он је увек на првом месту”, рекао је Данко, коме је пропао тртансфер у Бешикташ док клуб није желео да га прода московском Динаму, а он није хтео у Ростов.

 

(Б92)