Прочитај ми чланак

КУП ИТАЛИЈЕ: Дебакл Роме, Коларов дао гол, Џеко пљунуо судију (ВИДЕО)

0

Фудбалери Роме доживели су убедљив пораз у четвртфиналу Купа Италије, пошто је од њих била боља Фиорентина резултатом 7:1.

foto: fifa

Изабраници Еузебија ди Франческа одиграли су веома лошу у утакмицу, коју је, осим тешког пораза, обележило неспортско понашање Едина Џека.

 

Фудбалер из Босне и Херцеговине ушао је у игру у 46, а само 26 минута касније добио је директан црвени картон због пљувања главног судије.

Џеко је био незадовољан одлуком Манђанеља што је резултовало његовим пљуваљнем у правцу арбитра, који није имао никакву сумњу и одмах му је показао црвени картон.

Од тог тренутка „Вучица“ је примила још три гола и на крају је поражена са великих 7:1. Ако се тражи нека светла тачка у овом мечу за Рому, то би онда свакако могао да буде гол Александра Коларова.

Репрезентативац Србије је у 28. минуту прелепим голом смањио на 2:1, али то није успело да тргне екипу. Голове за „Виолу“ постигли су Киеса (7, 18, 74), Муриел (33), Бенаси (66) и Симеоне (79, 89), а у полуфиналу играће против Јувентуса или Аталанте.

У другом мечу за финале састају се Милан и победник дуела Лацио/Интер.