Прочитај ми чланак

Кинси: Одушевљен сам Гробарима

0

Terens Kinsi8

(Б92)

Најновије појачање Партизана Теренс Кинси рекао је по доласку у Београд да је тражио да дође у редове српског шампиона.

Кинси је најзвучније појачање које су ‘црно-бели’ довели између две сезоне, а током каријере је играо за Голден Стејт Вориорсе, Кливленд Кавалирсе, Анадолу Ефес, Фенербахче, Пезаро и Уникаху.

„На утакмици са Партизаном, навијачи су направили невероватну атмосферу, најбољу коју сам икада видео. Сећам се да смо више пута после причали о амбијенту, сви смо били одушевљени“, рекао је Кинси.

„Други пут сам у Београду, претходни пут сам био када сам са Ефесом играо против Партизана. Нисам тада стигао да обиђем град, били смо концентрисани само на утакмицу, тако да ништа још нисам видео. Надам се да ће ми неко показати какав је заиста Београд“, додао је Кинси.

Кинси је истакао да је истина да је инсистирао да пређе у редове Партизана, иако је имао далеко уносније понуде.

„Желео сам да дођем овде. Не знам зашто, можда сам ја мало другачији од других. Највећа мотивација ми је била само да играм кошарку. Такође, бити на паркету пред таквом публиком, нема много играча који имају срећу да то искусе“, нагласио је Американац.

‘Црно-бели’ у недељу путују у Шпанију, где ће их очекује нових шест утакмица, од којих су две у склопу турнира „Коста дел Сол“.

Први меч Партизан ће играти против Уникахе (19. септембар), а дан касније са Реал Мадридом. Обе утакмице играју се у 20:30.