Прочитај ми чланак

Касалица између Русије и Украјине

0

Filip-Kasalica(Моззарт спорт)

Црногорског репрезентативца гледали Терек и Кривбас. Бајковић чека понуде, а није немогуће да остане и 12 годину у Звезди.

Урош Спајић први је напустио Црвену звезду, многи очекују да је следећи Лука Миливојевић, али изгледа да ће пре њега у печалбу кренути Филип Касалица. Нападач црвено-белих био је у тефтеру Лила и Штутгарта, међутим, конкретне потезе вуку Терек и Кривбас, преносе Новости.

Представници руског и украјинског клуба дошли су у Подгорицу да још једном сниме хитроногог Касалицу пре коначне одлуке. Иако су Црногорци убедљиво изгубили од Украјине (0:3), емисари ових клубова могли су да се увере у његове могућности и нису напустили стадион под Горицом разочарани.

На “Маракани” још нису добили понуду, али надају се да ће ускоро стићи како би попунили рупе. Руси и Украјинци су најавили да ће се изјаснити најкасније за десетак дана, пошто им је ургентно да доведу играче за предстојећу сезону због припрема које стартују убрзо у Аустрији.

Занимљиво је видети да ли ће после 11 сезона проведених у Љутице Богдана можда Бобан Бајковић спаковати кофере и наставити каријеру у иностранству.

“Зову са неколико страна и распитују се за услове. Ипак, навикао сам да чекам и не пада ми тешко да и даље останем у Звезди. Засад је реална опција да останем, а ако се евентуално појави добра комбинација, сешћемо да се договоримо”, јасан је Бајковић.