• Почетна
  • СПОРТ
  • Касалица игра у реваншу; Уефа спрема казну за Звезду!
Прочитај ми чланак

Касалица игра у реваншу; Уефа спрема казну за Звезду!

0

filip-kasalica-1335554911-155252

(Спорт 26)

Жуту картон који је фудбалер Црвене звезде Филип Касалица зарадио у сусрету против Черномореца на ”прву лопту” забринуо је све у клубу јер се очекивало да ће омалени нападач пропустити реванш у Београду.

Међутим, првобитна информација да ће Касалица пропустити дуел против Украјинаца због парних картона показала се као нетачна с обзиром да се у овој фази такмичења суспензија прописује за три опомене.
 
Свакако добра вест за Славишу Стојановића који ће, осим Касалице и Дауде, на располагању за реванш против Черномореца имати и Стефана Михајловића који је одрадио суспензију због црвеног картона зарађеног на Исланду.
 
Подсетимо, црвено-бели ће до даљњег бити лишени помоћи левог бека Николе Мијаиловића који је обновио повреду задње ложе и по свему судечи га очекује мало дужа пауза.

УЕФА кажњава Звезду
Црвена звезда чека казну УЕФА. Клуб са Маракане ће бити санкционисан због понашања навијача на стадиону у Одеси, туча са Украјинцима и паљење бакљи сигурно су се нашли у тефтеру делегата.

Туча је настала кад је судија свирао пенал за Черноморец. Било је тешко уочити како је инцидент почео, поједини Звездини навијачи су у Одеси тврдили да су домаћи симпатизери покушали да им отму заставу.

Страсти су се смириле кад је интервенисала жандармерија. Претходно је трајала јурњава по трибинама, севале су песнице, Украјинци су Делије гађали столицама. Било је повређених на обе стране.
Срећа је да се туча није проширила, у случају прекинуте утакмице казна је могла да буде драконска. Очекује се да УЕФА санкционише новчано Црвену звезду, можда и не буде одлуке пре реванша са Черноморецом.