Прочитај ми чланак

КАД СПОРТИСТИ ЋУТЕ Бајерн смањује плате фудбалерима који нису вакцинисани!

0

У свету корона глобалиста очас посла можеш да од спортске звезде и суперхероја нације спаднеш на просјачки штап, будеш суспендован (као НБА звезда Кајри Ирвинг) или ти без основа драстично умање плату као фудбалерима Бајерна - АКО НЕЋЕШ ВАКЦИНУ. Сада се јасно види да су спортисти само плаћени гладијатори који користе режимима да анестезирају народ у политици "хлеба и игара", коју су још спроводили Стари Римљани. Вучић их додатно користи и као покретне рекламе свог режима.

Фудбалски клуб Бајерн Минхен одлучио је да смањи плате играчима који неће да се вакцинишу против коронавируса и да их због тога смешсте у посебан карантин, пренели су немачки медији.

Невакцинисани и потпуно здрав Кимих (26) је прошлог уторка изашао из другог по реду карантина, пошто је био у контакту са вакцинисаним саиграчем Никласом Зилеом, који је био позитиван на вирус.

Према наводима медија, поред Кимиха против коронавируса у Бајерну нису вакцинисани још Серж Гнабри, Џамал Мусијала, Ерик Максим Чупо-Мотинг и Микаел Куизанс.

И кад год се неки вакцинисани фудбалер Бајерна разболи или буде позитиван на корона вирус, у карантин ће стављати САМО невакцинисане саиграче, иако су здрави, негативни на ПЦР тесту и немају никакве симптоме болести.

Бајерн је у петак поражен на гостовању од екипе Аугсбурга са 2:1, али се и даље налази на водећем месту у Бундеслиги са бодом више (28) од Борусије Дортмунд.