• Почетна
  • СПОРТ
  • Јовичић: Ђурић мора да оде, предложио сам да Ружић води Партизан!
Прочитај ми чланак

Јовичић: Ђурић мора да оде, предложио сам да Ружић води Партизан!

0

jovicic

(Вечерње новости)

Разлог није само трансфер Митровића, већ начин рада председника и то што се меша у менаџерске послове – каже бивши потпредседник црно-белих, који је задржао место у УО.

Међу путницима за Швајцарску, у другој „етапи“, нашао се и потпредседник Партизана у оставци и како сам рече и даље члан Управног одбора српског шампиона Миле Јовичић. После две недеље изгнанства из медија одлучио је да проговори о бурној седници УО после које је понудио оставку на место потпредседника.

– Незадовољство сам изразио два дана пре тог састанка,на Секретаријату. Разлог није био само трансфер Митровића, већ начин рада председника и то што се меша у менаџерске послове. Рекао сам члановима Управног одбора да би сви требало да донесу паре, а не да се финансирамо продајом Митровића – почео је Јовичић.

Он тврди да је поднео оставку само на место потпредседника, не и у Управном одбору, како би његов глас и даље могао да се чује.

– То сам урадио да ме неко не би погрешно схватио и помислио да имам аспирације на место председника. Затражио сам Ђурићеву оставку и предложио да Ружић води клуб до ванредне Скупштине. Уколико не може политичар да буде на челу клуба нека то буде неко други. Председник Ђурић је изгубио кредибилитет да обавља ту функцију.

И поред свог става Јовичић тврди да и даље има нормалне односе са Ђурићем.

– Да, најнормалније. Ево сада идем на кафу са њим, можете да видите. Нисам неко ко ради иза леђа, говорим оно што мислим.

На крају Јовичић је одбио могућност да се Томислав Караџић врати у Хумску.

– Мислим да би то у овом моменту било испод његовог нивоа.Караџић је један од најјачих спортских људи у земљи и мислим да је најпотребнији тамо где је сад – завршио је Јовичић.