Прочитај ми чланак

Јокићев скандал каријере: Нокаутирао ривала, прети му суспензија (ВИДЕО)

0

Никола Јокић бацио је у сенку трипл-дабл партију у победи Денвера над Мајамијем, нокаутирао је Маркифа Мориса и прети му суспензија.

Денвер је победио са 113:96, Јокић је имао 23 поена, 15 скокова и 10 асистенција, али неће се причати о новој МВП партији.

Јокић је насео на провокацију Маркифа Мориса, који је беспотребно улетео у њега и направио фаул, али нико није очекивао да ће Јокић одреаговати са толико импулсивности.

Залетео се у Маркифа слеђа и лактом га послао на паркет, што је умало изазвало општу тучу.

Сви су се из Денвера залетели да придрже Јокића, плашећи се да ће учинити нешто још горе, али је то истовремено била и одбрамбена реакција због играча Мајамија који су „експлодирали“.

Пре свих, бесан је био Џими Батлер, а Маркиф није избегао искључење, и он и Јокић су морали да изађу.

Ипак, горе ће сигурно проћи Јокић, коме прети суспензија.

Водио је свој тим до победе и дозволио себи непотребан излив беса када је све било решено, при 111:94 на два и по минута до краја.

Што се других мечева тиче, Стеф Кари је са 50 поена и 10 асистенција преслишао Атланту, наневши јој четврти пораз у низу са 127:113.

Немања Бјелица је имао седам поена и два скока, Богдан Богдановић је за Хоксе убацио 17 поена уз скок и две асистенције Треј Јанг је у Атланти имао 28 поена и девет асистенција.

Победи се од српских играча радовао Бобан Марјановић, који је за осам минута имао четири поена и асистенцију у дресу Даласа

Мавси су са 108:92 победили Пеликане, Лука Дончић је убацио 25 поена уз по пет скокова и асистенција.