• Почетна
  • СПОРТ
  • Јелена пева само под тушем, Ана и сарма најзгоднији за Јанка
Прочитај ми чланак

Јелена пева само под тушем, Ана и сарма најзгоднији за Јанка

0

Аустралијан опен је први Гренд слем у сезони, али и посебан на свој начин, па су се тако Јелена Јанковић и Јанко Типсаревић пре уводних мечева нашли у необичним улогама.

Они су се возили званичним возилом Ози опена и за то време морали да одговарају на нека (не)обична питања навијача широм света.

Тако је Јелена открила да је сама себи најтежи противник, дотакла се и своје модне линије, а онда нашла пред избором истина или изазов. Изабрала је истину, алил није дала прави одговор пошто за њу најзгоднији момак није тенисер и уз осмех је наставила даље.

На ред су дошле караоке, али Јанковићева, опет уз осмех одбила да пева и одигра чувену Макарану, правдајући се да има грозан глас. Додала је и да не жели да избаци сапутнике из кола својим певањем, а да глас понекад „пусти“ под тушем.

У истој улози нашао се и Јанко који је био врло расположен за причу. Рекао је како би био фудбалер или ди-џеј да није тенисер, да би у својој игри би волео да поправи сервис и да има четири до пет асева по мечу.

Сазнали смо и да му је омиљено јело сарма, чије је прављење објаснио, али и да је „патриота“, пошто је Ану Ивановић прогласио за најзгоднију тенисерку. Када је на ред дошло певање, хтео је да искочи из кола, али су врата била закључана, па је „отпевао“ уводне тактове планетарног хита Гангнам стајл.

 

(Блиц, Јутјуб)