Прочитај ми чланак

Италија: Партизанова „беба“ иде у Јувентус?

0

(Danilo Pantic2666Тутто Јуве, Спорт26)
Са првим данима јуна и почетком прелазног рока биће познато у ко ће се од шампионског састава црно-белих задржати у клубу.

Како сада ствари стоје готово читав тим црно-белих биће на продају наредног лета, а Хумску би могло да напусти и неколико голобрадих младића који тек што су загазили у први тим.

Наиме, како пише портал „Тутто Јуве“, који се бави дешавањима у Јувентусу, познати менаџер Фаљи Рамадани преговара о трансферу младог офанзивног везисте Партизана Данила Пантића у редове италијанског шампиона.

 Италијани између осталог наводе да Рамадани, који са представницима „Старе даме“ преговара о трансферу Јоветића, паралелно договара и прелазак младог фудбалера црно-белих.

 Талентовани везиста, који је рођен 1996. године, дебитовао је за први тим црно-белих у мечу против Спартака где је одиграо последњих 20 минута меча.

 То практично значи да ће још један таленат напустити Хумску, а да није ни окусио играње у првом тиму. Да подсетимо на сличан наћин су клуб у прошлости напустили Миралем Сулејмани и Матија Настасић.