Прочитај ми чланак

Хрвати признали: Истина је, имамо комплекс Срба

0

Мој је осећај да је тај језичак на психичкој ваги почео да иде у нашу корист. Из клупске, репрезентативне, али и сфере других спортова, од ватерпола и рукомета, мислим да се ствари мењају, рекао је Бадељ.

milan-badelj-1363281334-282691
Пред утакмицу са Србијом, хрватски фудбалски репреезентативац Милан Бадељ, каже да наш тим осим у одбрани нема велики индивидуални квалитет.

„Ценим Србију и сматрам је озбиљним супарником. Ради се о класичној балканској екипи, која можда осим одбране нема неку велику индивидуалну звезду, али је спремна да превари, подвали, дрибла, збуни… Углавном, ако се опустиш на један час, лако те могу преварити што значи да су опасан ривал. Добра репрезентација, али мислим да смо ми ипак квалитетнији“, рекао је Бадељ.

На констататцијуда Хрвати имају комплекс Срба, када су у питању спортски дуели, играч Хамбурга је рекао:

„Гледајући кроз историјске спортске резултате, у томе и има истине. Мој је осећај да је тај језичак на психичкој ваги почео да иде у нашу корист. Из клупске, репрезентативне, али и сфере других спортова, од ватерпола и рукомета, мислим да се ствари мењају. Ја сигурно немам комплекс, а ко зна, иако причају једно, можда га сада имају они“, закључио је Бадељ.

 

Курир, Спортске новости