• Почетна
  • СПОРТ
  • Хоће ли Маркец заиграти у Пазару? Кога части Партизан?
Прочитај ми чланак

Хоће ли Маркец заиграти у Пазару? Кога части Партизан?

0

markec115624020130418100412(sportske.net, фото : Партизан.рс)
Владимир Вермезовић је још по објави да је млади Марковић задобио повреду изразио наду да ће талентовани фудбалер заиграти крајем априла, хоће ли се то десити већ у недељу?

Партизан у недељу очекује гостовање у Новом Пазару у оквиру 25. кола Јелен Супер лиге.

Лазар Марковић је већ неко време ван терена, повреду која га је мучила готово годину дана лечио је и у иностранству, коначно је спреман.

Популарни Маркец је током протекле недеље учествовао у пријатељском мечу свог тима на коне се истакао и головима, а тренер Вермезовић наговестио је да би Марковић у недељу могао да добије прилику.

„Лазар је одиграо прво полувреме у тест-мечу, добро се кретао, приметно је да је задржао осећај за простор. Очекујем да буде спреман за утакмицу у Новом Пазару, где ће можда добити прилику и у стартних једанаест.“, напоменуо је Бермезовић.

Партизан части за Ускрс
Фудбалски клуб Партизан одлучио је да поклони слободан улаз на стадион свим ђацима основних и средњих школа уочи највећег православног празника, Ускрса.

Како је дуел Партизана и Радничког из Ниша померен за четвртак, 2. маја, због Ускршњих празника који нам долазе следећег викенда, маркетинг служба клуба из Хумске одлучила је да почасти школарце.

У православном духу, Партизан ће поклонити ђацима основних и средњих школа бесплатан улаз на стадион, а једини услов биће да се покаже ђачка књижица.

Утакмица 26. кола између Пратизана и Радничког игра се у четвртак, 2. маја, од 18 часова и 30 минута.