Прочитај ми чланак

Гробари се враћају у Хумску!

0

Партизан против Доњег Срема гледало преко 8.500 навијача у Хумској, дупло више него на најпосећенијем мечу јесени против Јагодине.

Посета на Партизановим утакмицама у првом делу Суперлиге била је испод свих очекивања. На листи најпосећенијих стадиона, Партизанов се врло слабо котирао.

Црван звезда је била убедљиво најгледанији клуб Суперлиге, док су испред црно-белих своје место заузели Нови Пазар, Раднички Ниш, Раднички Крагујевац, Слобода…

Петоструког узастопног шампиона Србије јесенас је у Хумској на седам утакмица просечно гледало око 3.000 гледалаца. Довољно је рећи да је највећа посета била против Јагодине у трећем колу, када се на трибинама Партизановог стадиона окупило свега 4.000 навијача, док је најмање публике забележено против Новог Пазара и Смедерева, по 2.000 навијача.

У просек није урачуната утакмица против Радничког из Крагујевца, која је због казне одиграна без присуства публике.

Пролећни део сезоне почео је врло лепо по црно-беле. Не само на терену, где је надигран Доњи Срем (2:0), већ и на трибинама.

Управа „парног ваљка“ коначно може да буде задовољна и посетом у Хумској.

На премијери у 2013. пред својим навијачима окупило се тачно 8.576 гледалаца, што је дупло више него на најпосећенијој утакмици у првом делу сезоне.

Велике заслуге за попуњене трибине припадају маркетинг служби Партизана. Уочи меча са Доњим Сремом на адресу сваког са сезонском улазницом поштом је стигла још једну карту, што се одмах одразило и на посету.

(MONDO, foto: MN Press)