Прочитај ми чланак

ФУДБАЛСКА ЛЕГЕНДА: Мотком отерати све из Звезде!

0

Никад бржи пораз на евросцени: Драгослав Шекуларац каже да неко треба да одговара због тога што нема резултата и што је клупски дуг већи од 50 милиона евра.

Звездин пораз од казахстанског Каирата на Маракани (0:2) дотукао је легенду српског фудбала Драгослава Шекуларца. Шеки за Курир каже да се не сећа када је његов вољени клуб играо овако рано у Европи, већ у првом колу квалификација, а поготово се не сећа да су црвено-бели икад изгубили на старту међународног такмичења.

Друга Звездина звезда сматра да многе ствари на Маракани не функционишу и да неко треба да одговара за лоше стање у клубу. Он је поручио да овим играчима и тренеру треба дати шансу још шест месеци да се види шта ће да ураде, па ако резултати не буду добри, „треба их отерати мотиком“.

– Очигледно да за Европу тренутно немамо квалитет и због тога треба новом тренеру дати још шест месеци шансе да видимо шта ће да ураде у домаћем шампионату. Он је овде тек месец дана и за пораз од Каирата не треба кривити играче и тренера, али ако не буду ништа урадили у првом делу првенства, онда их све треба отерати мотиком – почео је разговор Шекуларац и наставио:

– Звезда има дуговања од преко 50 милиона евра и, што је најгоре, нико не одговара за такво стање. Нећу никог да именујем, али стање у Звезди је катастрофално и то је свима јасно. Такође, последње две године направљено је много грешака и сматрам да неки треба да добију отказ или да сами оду ако имају морала.Драгослав Шекуларац сматра да је Каират показао како се игра данас фудбал, напомињући да би тако и Звезда требало да игра.

– Клуб из Казахстана је заслужено победио, играо је бољи фудбал, али то је наша реалност и то треба рећи навијачима. Наравно да ми је криво као великом навијачу Звезде све што проживљамо последњих година и због тога неко треба да одговара – закључио је Шекуларац.

Дефанзивац Црвене звезде Саво Павићевић, који је већ у трећем минуту меча са Каиратом добио црвени картон, каже да није могао да спава.

– Ударио ме је Гоку у дуелу када сам искључен. Боли ме и због тога идем на преглед – утучен је био Павићевић.

Извор: Kurir