• Почетна
  • СПОРТ
  • Филип Јанковић: Нема помирења са Звездом, чекам раскид уговора
Прочитај ми чланак

Филип Јанковић: Нема помирења са Звездом, чекам раскид уговора

0

filip-jankovic-fudbaler-crvene-zvezde-01-ras-foto-marko-metlas(Спортал, фото. Ало)
Чека се само писмена и коначна одлука Арбитражне комисије Фудбалског савеза Србије у случају прекида сарадње Филипа Јанковића и Црвене звезде.

Млади везни фудбалер од прошлог лета тренира са омладинцима, а уочи поласка на припреме првог тима у Анталију затражио је раскид уговора. Арбитражна комисија је после разматрања аргумената обе стране одлучила да дозволи Јанковићу да напусти клуб из Љутице Богдана.

– У понедељак је требало да добијем коначну одлуку, али се то није десило. Тражили су ми мејл адресу, претпостављам да би ми послали решење. Сада је остало само да чекам. Вероватно ће ме обавеститиу наредним данима – рекао је Јанковић.

Током једне рунде преговора предложено је и помирење?

– Од тога неће бити ништа. Чекам само решење.

У јавности се спекулише да вам клуб дугује око 35.000 евра, као и да су били спремни да намире тај дуг и задрже вас. Да ли су вам заиста толико дужни?

– Мислим да је мало више од тога, али мени новац у овом случају није био битан.

Шта планирате даље?

– Од лета радим са омладинцима, играм, нисам пропустио ниједан тренинг… За викенд смо играли против Чукаричког. Када добијем званичан раскид уговора одлучићу. Вероватно ћу отићи у иностранство, понуде постоје, али видећемо – закључио је Јанковић.