• Почетна
  • СПОРТ
  • Џаја на Стојановићевом дебију – Звезда славила са 2:0
Прочитај ми чланак

Џаја на Стојановићевом дебију – Звезда славила са 2:0

0

dzaja39
Председник фудбалског клуба Црвена звезда Драган Џајић присуствовао је другом контролном мечу који је вицешампион Србије одиграо у Словенији.

(Спортске.нет)
Након што је министарки Алиси Марић упутио писмо упозорења у коме је нагласио да је Звезди преко потребна финансијска помоћ, Драган Џајић одлучио је да се упути у бившу југословенску републику како би присуствовао другом контролном мечу црвено-белих.

Звезда је вечерас гостовала у Домжалама а Драган Џајић је у друштву Славише Кокезе посматрао изабранике Славише Стојановића који је први пут водио екипу од доласка у клуб.

Сигурно да су и фудбалери осетили већу одговорност, иако је у питању био контролни сусрет, па су у присуству председника клуба преорали терен и у потпуности надиграли противника.

Џајић је на крају могао да им честита јер су сасвим заслужено стигли до друге победе на припремама.

zvezda600
Звезда славила на Стојановићевом дебију

Фудбалери Црвене звезде остварили су другу узастопну победу на припремама у Словенији а прву под вођством новог тренера Славише Стојановића.

Вицешампион Србије победом је почео еру у којој ће га са клупе водити словеначки стручњак Славиша Стојановић.

Црвено-бели су на Стојановићевом дебију савладали бивши клуб свог новог тренера резултатом 2:0 и тако задржали добру атмосферу пред даљи ток припрема.

Српски клуб је наступио у саставу: Бајковић, Вешовић, Крнета, Н. Мијаиловић, Милијаш, Миливојевић, Касалица, Младеновић, Ракић, Михајловић а Стојановић је до краја меча пружио прилику и већем делу млађих играча као и Абиоли Дауди.

Од самог старта Звезда је држала конце игре у својим рукама што је резултирало раним поготком Стефана Михајловића већ у трећем минуту. Био је то други гол на две утакмице за младог центарфора а Касалица је уписао прву асистенцију.

Екипа Домжала била је безопасна током већег дела меча а оно мало полуприлика у првом полувремену Бајковић је без проблема решавао у своју корист.

Агилни Касалица је у другом полувремену својим залагањем заслужио да постигне погодак што се и догодило у 78. минуту када је постављен коначан резултат утакмице.

Црвено-бели су на тај начин стигли до друге везане победе на припремама у Словенији а прве под вођством Славише Стојановића.