Прочитај ми чланак

Друловић за Србију спреман, зашто ћути ФСС?

0

ljubinko-drulovic-foto-uefa-1375427233-347361

Досадашњи селектор омладинске репрезентације Србије Љубинко Друловић ненаметљиво је признао да је отворен за разговоре са челницима ФСС око евентуалног ангажмана на позицију селектора „А“ тима.

Друловић је у интервјуу за „Политику“ рекао да се налази у сјајним годинама за обављање тако одговорног посла, премда није имао било какав званични разговор са челницима Савеза око евентуалног преузимања „Орлова“.

„Тачно је да ми последњег дана децембра истиче уговор са ФСС, да још увек, без обзира на бројне понуде које су стигле у међувремену, нисам дефинисао свој даљи статус“ објашњава Друловић и додаје,

„Једноставно нисам човек мкоји по сваку цену жели да се намеће. Разговарали смо пре десетек дана, додуше у неформалном раговору.Свакако да би ми било задовољство да радим у А тиму. У најбољим сам годинама, ни стар ни млад, једноставно у доброј сам кондицији“ поручује Друловић.

Некадашњи фудбалер Партизана и Порта могао би до краја године да понесе титулу најбољег српског тренера у години на измаку пошто га је стручни савет предложио за награду коју додељује ФСС.

Без обзира на то да ли ће понети ласкаву титулу која је прошле године завршила у рукама Драгомира Окуке, Љубинко Друловић ставља се на услугу Србији и спреман је да преузме селекторску улогу уколико га ФСС жели на клупи.

„На потезу су председник и генерални секретар. Ако сам потребан Србији знају да сам увек спреман да радим“ поручује Друловић.

Друловић је рекао своје а на одлуку ФСС сачекаћемо још најмање два месеца када би требало да буде обелодањено име новог селектора који ће „Орлове“ водити у квалификацијама за ЕП у Француској.