Прочитај ми чланак

Другосрбијанска хајка на Новака: Пакују му затвор, испрани мозгови подржавају

0

Бесрамни напади другосрбијанаца и испраних мозгова корона агендом на Новака Ђоковића, резултирали су "пријавама" због којих је морало да реагује тужилаштво Србије, али и новом скандалозном нападу "Би-Би-Сија" на најбољег светског тенисера.

У последњем тексту БиБиСи-ја, где је анализиран Новаков ПЦР тест, у помоћ Британцима стигла је и од српских „новинара“ и научника, који су понудили „доказе“ да је Ђоковић лажирао тестирање.

У исто време, поједини медији пласирали су и информацију да су поједини поднели кривичну пријаву против НН лица, наводно због фалсификовања Новаковог резултата на ПЦР тестирању.

Један од „коловођа“ напада је и уредник Би-Би-Си редакције за Србију Душан Машић.

Адвокат најбољег тенисера света Горан Драганић, тим поводом је доставио саопштење медијима у којем је демантовао да постоји било каква кривична пријава против Новака Ђоковића.

– Поводом објављивања нетачних информација у појединим медијима да је против Новака Ђоковића поднета кривична пријава и да се против њега води кривични поступак, желим да обавестим јавност да сам од Првог основног јавног тужилаштва у Београду добио званично обавештење да ово јавно тужилаштво није покренуло кривично гоњење против Новака Ђоковића, нити је против њега поднета било каква кривична пријава – поручио је адвокат најбољег тенисера света.

То што исти они који промовишу независно Косово траже да се ухапси Ђоковић и не чуди много, али изненађује да и у Србији постоји тако велики број испраних мозгова као у Аустралији.

Баш као Аустралијанци, који су две године прошли „ковид третман Голог отока“, тако се и у Србији јављају многи који траже „да закон буде једнак за све, да и Новак иде у затвор као обични људи који су кажењи затвором због кршења карантина током ванредног стања“.

Поента се потпуно маши. Дакле, уместо да таргетирају шта је заправо главни проблем, глупи робови не схватају да су робови, него траже исти робовски третман и за Новака!

Није битно да ли је Ђоковић лажирао тест и да ли је био у изолацији. Ко је уопште прописао да му је тако нешто потребно!?! Суштина је да је власт, као и друге глобалистичке слуге широм света, одредила противуставне ковид мере.

Није поента да и Ђоковић буде осуђен као и остали смртници за време ванредног стања, већ да се народ пробуди и да сруши издајничку власт која је такве сулуде мере прописала.

Као и Аустралијанцима, ни нама није Ђоковић крив што смо кукавице и што не знамо да се изборимо за основна људска права.