Прочитај ми чланак

ДОНЧИЋ: Јокића је тешко зауставити (ВИДЕО)

0

Он је невероватан играч, са таквим телом може да хвата скокове, постиже поене - прича Лука. Никола може да буде Ол-стар играч - поручује Карлајл

ОСЛАБЉЕНУ екипу Денвера, у последње време Никола Јокић без већих потешкоћа носи на раменима и то веома успешно. Нагетси су против Даласа забележили седми узастопни тријумф на домаћем терену – 126:118, а српски центар је поново одушевио све присутне репертоаром, осликаним новим дабл-дабл учинком – 32 поена и 16 скокова.

Тим Мајка Мелоуна, поред свих кадровских проблема, не жели да сиђе са водеће позиције на Западу (21-9). У њихову снагу, или тачније у квалитет прве звезде тима, овог пута могли су да се увере и Лука Дончић и његов тренер Рик Карлајл:

– Једна од сјајних ствари у НБА: момци као што је Јокић, који имају висину и умеће, који знају како да користе предности, све углове, њихову визију и осећај, могу да буду Ол-стар играчи. Он је тај.

Руки Даласа и европски шампион Лука Дончић је био такође запажен на терену (23, 6 ск, 12 ас), али је само могао да честита старијем Србину.

– Он је невероватан играч. Са таквим телом може да хвата скокове, постиже поене. Веома је тешко зауставити га – слегао је раменима Дончић.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!