Прочитај ми чланак

Ђоковић: 2014. долазимо по трофеј

0

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић рекао је после пораза од Шпаније у финалу Хопман купа да се нада да ће следеће године Србија успети да освоји трофеј.

„Шпанцима честитам на трофеју, били су бољи. Ана, теби хвала што си од свих које си могла, изабрала мене. Ја имам само тебе. Трећи пут играмо заједно, нисмо успели да освојимо титулу, надам се да ћемо следећи пут успети“, рекао је Ђоковић после пораза у финалу у Перту.

Србија је изгубила укупним резултатом 2:1, а победнички поен Шпанији донео је микс дубл Фернандо Вердаско – Анабел Медина Гаригес који је био бољи од Ђоковића и Ане Ивановић са 6:4, 7:5.

Водећи поен за Србију претходно је освојио Новак Ђоковић победом над Вердаском од 6:3, 7:5, а изједначила је Медина Гаригес која је била боља од Ивановић резултатом 6:4, 6:7 (3:7), 6:2.

„Рећи ћу слично као и Новак, били смо близу, честитам Анабел на сјајној игри. Надам се да ћемо поново доћи овде и освојити титулу“, рекла је Ивановићева.

Шпанска тенисерка Медина Гаригес рекла је да целу каријеру сања о оваквом тријумфу.

„Имам 30 година и коначно ми се жеља испунила, тако да сам веома, веома срећна. Публика је била одлична, као на грен слем турнирима“, поручила је она.

 

(Б92, Танјуг)