• Почетна
  • СПОРТ
  • Денвер узео Ловерња; Менаџер Нагетса: Жофре игра у најпоноснијем клубу Европе!
Прочитај ми чланак

Денвер узео Ловерња; Менаџер Нагетса: Жофре игра у најпоноснијем клубу Европе!

0

7-Zofri-Lovernj-2(Спортал)
Недуго пошто је изабран од стране Мемфис Гризлиса као 55. пик на овогодишњем НБА драфту, француски кошаркаш из редова српског првака Партизана мтс, Жофре Ловерњ, трејдован је у Денвер Нагитсе, преносе амерички медији. Он је заједно у пару са Дерилом Артуром послат у Колорадо, док је у супротном смеру кренуо Костас Куфос.

Генерални менаџер Денвера Тим Конели похвално се изразио о Ловерњу, али и Партизану у којем тренутно игра. – Жофреа сам пратио последњих пет година, и реч је о веома интригантном кошаркашу. Тренутно игра за један од најпоноснијих клубова у Европи, Партизану, који има фантастичан програм рада. Напустио је Француску и Шпанију због доласка у Београд, што јасно говори колика је његова кошаркашка страст. Разговараћемо са њим наредних дана и видети шта ћемо и како даље.

Знам да има двогодишњи уговор са Партизаном, не знам какве су његове амбиције – рекао је Коноли. Поводом избора на драфту, јавио се и Жофре Ловерњ који се путем свог Твитер профила захвалио Партизану који му је пружио шансу да покаже сав свој раскошни таленат.