Прочитај ми чланак

ДА СЕ НАЈЕЖИШ: Мурињо потврдио, Јунајтед добија тандем из снова!

0

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо потврдио је да се Златан Ибрахимовић у потпуности опоравио од повреде и да конкурише за састав са Њукаслом!

Иако је било најављено да Швеђанин неће играти до јануара, он се неким чудом, у својој 36. години опоравио брзински од најтеже могуће повреде лигамената колена и већ је спреман да истрчи на терен.

Оно што је још важније, Жозе Мурињо је најавио могућност да Ромелу Лукаку и Златан заједно играју у тандему.

„То је веома лако. Добри играчи увек могу да играју заједно. Проблем је када у тиму немате довољно добре играче, али сада ми је лако да их упарим обојицу. Наравно да размишљам о томе. Ипак, треба да сачекамо, Златан треба да се врати у форму, да поврати самопоуздање, али не сумњамо у њега. Сада је показао какав поседује карактер, сви су прогнозирали да се неће вратити пре Нове године, а сада је половина новембра“, рекао је Мурињо.

То није крај добрих вести за Јунајтед, пошто су у конкуренцији за састав још и Пол Погба и Маркос Рохо, што најављује паклени тим Мурињовог тима у наредном периоду.

„Коначно могу да причам о Полу, пошто се он коначно вратио. И ви сте могли јасно да видите какав је Манчестер био пре и после његове повреде. У нашем систему се осети када играмо без играча попут Погбе, јер он има огроман утицај. Са Погбом или без њега, једноставно није исто“, истакао је Мурињо.

Меч Манчестер јунајтед – Њукасл на програму је у суботу у 18.30.