Прочитај ми чланак

Црвена звезда покренула радио станицу

0

radio-cz

(Вечерње новости)

У жељи да својим навијачима омогући што богатије садржаје КК Црвена звезда Телеком покренуо је амбициозан пројекат wеб радија.

Овај радијо требало би да буде користан сервис навијачима на коме ће моћи да се препусте одличној музици и да буду у сталном контакту са дешавањима у клубу који воле.

Радио Црвене звезде је музичко-спортски радио и представља јединствену комбинацију нудећи садржај који је веома популаран и задовољава све укусе. Слушаоцима ће бити омогућено да чују екслузивне интервјуе са играчима, члановима стручног штаба и руководства клуба, познатим личностима које су стално уз Црвену звезду, али и коментаре новинара, професионалаца из других медија који ће давати стручна и објективна мишљења на теме које су актуелне.

Слоган Звездиног радија је ЈА САМ (име и презиме), А ВИ СЛУШАТЕ РАДИО ЦРВЕНА ЗВЕЗДА, што значи да би сви заинтересовани слушаоци могли да буду део слогана. Потребно је да изговорите ову реченицу, са својим именом и презименом, снимите то и снимак пошаљете на меил кошаркашког клуба. Тако ћете постати део највећег џингла икада снимљеног.