Прочитај ми чланак

„ЋЕРКУ МИ НАПАО ПЕДОФИЛ“ Чувени српски ММА борац ухватио напасника на делу

0

Стравичну ситуацију доживео је један од најпознатијих српских ММА бораца Александар Илић.

Како је Илић објавио на социјалним мрежама, његова малолетна ћерка нападнута је у Базелу од стране педофила који је убрзо потом ухапшен.

У целој ситуацији учествовао је и Александар Илић који је, као и његов комшилук у швајцарском граду, упознат са проблематичним локалцем који је већ имао сличне преступе и користио наркотике, како тврди српски борац.

Илић је објавио фотографију нападача и испод написао:

– Свако ко живи у Базелу треба да види ово лице, написао је популарни Џокер.

Србин је снимао цео поступак са полицијом, током чега је рекао:

– Педофилчина одвратна. Маму ли ти је**м смрдљиву, рекао је Србин уз снимак привођења човека који му је напао ћерку, а потом написао: Да је земља нормална, овакви би већ били уклоњени или мртви а не шетали на слободи и да нападају децу по улици.

Није се Александру Илићу допао ни приступ швајцарске полиције која није реаговала како је требало према његовом мишљењу. Србин је намеравао и да ситуацију узме у своје руке, али је одустао када је схватио да би онда могао да прође горе од нападача те угрози своју породицу и каријеру. Илић је један од наших најуспешнијих бораца тренутно и такмичи се у најјачој европској организацији – „КСW“.

Илић је на крају снимио и два импровизована бодежа како је рекао, нешто налик заоштреним шрафцигерима, како се налазе на плочнику и рекао како су то ствари које је носио нападач.

– Нашао сам му неко шило, имао је код себе оружје али њих то не занима. Њих то не интересује, што би они њега гледали као опасног човека и тако га третирали.

Потом је Илић је текстом објаснио целу ситуацију и како се напад на његову ћерку десио:

– Живиш у Швајцарској која је, је л’, уређена земља и синоним за „нормалан“ живот, добар стандард, сви поштују прописе и законе… И онда полиција штити, држава штити, закон штити – овакве људе. Сад да сам га пребио, поломио пред њима, мене одмах хапсе, губим папире, истерују ме из земље да можда сутра не могу да видим децу па морам да се жалим неком суду за људска права да бих виђао своју децу и судио се са државом да мене истерују, попушио бих затвор јер, нормално, као и сваки родитељ поломио бих му све прсте, руке, ноге и направио га на трајног инвалида. Нормално, као што би сваки отац заштитио своје дете, почео је Џокер.

Фајтер је онда ушао у детаље самог догађаја:

– Срећом, ништа се није десило битно сем напада са леђа, хватања за задњицу уз један ударац додатни и позивање на интимни однос. И овакав лик има ко зна колико пријава, жалби грађана и станара у згради у којој живи. Безброј пријава жена, да их човек напада на улици некада и насилно удара и обара на под. На крају свега мене гурану и бране да му приђем, деру ми се и прете хапшењем, а њему се обраћају са „господине“. Нажалост, такво је време да док ствар не узмеш у своје руке, они га не би ни ухапсили ни привели, да нисам ја успео да га нађем, ухватим и сачекам их да дођу и воде га. Па ти остани нормалан данас, довршио је Илић.

Џокер је у ММА каријери доживео само три пораза, а као победник је из октагона излазио у 12 наврата. У марту прошле године имао је прву борбу у „КSW-у“ када је цео свет причао о његовом нокауту над Дамјаном Јаниковским. Затим се борио са Цезаријем Кешиком у Загребу у новембру 2019. и изгубио након пет везаних тријумфа.