• Почетна
  • СПОРТ
  • СПОРТСКЕ ВЕСТИ: Чакаревић мења Шилба, Роби и Дејо о „афери Гашић“, Новак остаје у Хемофарму
Прочитај ми чланак

СПОРТСКЕ ВЕСТИ: Чакаревић мења Шилба, Роби и Дејо о „афери Гашић“, Новак остаје у Хемофарму

0

cakarevic

Да ли би Чакаревић био права замена за Шилба?

Пошто полако постаје све извесније да ће Црвена звезда раскинути сарадњу са Блејком Шилбом, почело је лицетирање за његовог потенцијалног наследника.

Бивши шутер Партизана и Радничког из Крагујевца Марко Чакаревић на корак је од доласка у Звезду, па остаје да се види да ли ће у наредним данима управо овај играч појачати црвено-беле.

И поред огромног квалитета и неколико одличних партија с почетка сезоне, Блејк Шилб није успео да задовољи критеријуме управе и стручног штаба клуба с Малог Калемегдана, па му је прво у мечу са Радничким смањена минутажа, а онда је након разговора управе клуба са његовим менаџерима одлучено да не путује у Русију на меч са Нижњим Новгодродом.

Савићевић и Просинечки: У Звезди нема среће, још дуго је неће бити…

robi

Легенде Црвене звезде благо речено шокиране су начином на који је Милан Гашић, момак без искуства у професионалном фудбалу, дошао на пробу у редове најтрофејнијег српског клуба! Један од највећих мајстора у историји овдашњег фудбала Дејан Савићевић у изјави за Наше Новине поручује да му је тај цео случај смешан и да, примера ради, тако нешто не би могло се деси у Милану. Он је уз осмех констатовао да нема ништа против да играчи сличних карактеристика долазе на пробу ако ће то Црвеној звезди да донесе финансијски бенефит.

Сличан став изнео је и његов „класић“ из златне генерације Роберт Просинечки, изјавивши за Наше Новине да је „афера Гашић“ још један доказ да тренутно у Звезди среће нема.

„Видео сам да се дигла велика фрка у Београду, да је Човић држао конференцију за медије. Кажете да момак има 20 година, и да није играо професионални фудбал? Па добро таман је на време дошао у Звезду да се испроба, а-ха-ха… Све је то врло неозбиљно, на пример у Милану тако нешто не би смело да се деси. Хајде да тај момак има 16 или 17 година, па да разумем, али овако… Он је већ формиран, требало је већ неко да га запази. Ево, ни ви тачно не знате где је играо“, рекао је Дејан Савићевић.

„Покушавам да на порталима не читам вести из Звезде како се не бих изнервирао. И сада ми то кажете… И како је сад да реагујем?! Својевремено сам ја долазио на пробу као најбољи играч Светског првенства у Чилеу, а сад? Немам ништа лично против тог момка, сигурно му није лако. Али када то чујем разочаран сам. Знам да у том клубу нема среће, и да је неће још дуго бити. А опет се сви ми надамо. Ја увек кажем биће добро, мора… И тако у круг док се не деси нова пиздарија“, кратак је био Просинечки

Новак сад не долази ни у Звезду ни у Партизан!

jovan-novak

Млади репрезентативац Србије Јован Новак, који је био на прагу доласка у Партизан, а онда се умешала Црвена звезда и покварила планове вечитог ривала, остаће у Вршцу до краја сезоне.

Талентовани кошаркаш је заједно са руководством клуба одлучио проценио да је најбоље да остане у клубу, где ће имати већу минутажу, а онда по завршетку заједно са водећим људима Вршчана одлучити где ће наставити каријеру.

(mozzartsport)