Прочитај ми чланак

БУРA У ПAРТИЗAНУ: После Вучићеве прозивке Мирослав Берић подноси оставку!

0

Бивши репрезенативац наше земље, Мирослав Берић, поднео је оставку на место потпредседника Кошаркашког клуба Партизан, јавља СОС канал.

Наводно, Берић се на овај корак одлучио због притисака, лоших резултата, и слабе организације клуба.

Подсетимо, ова вест долази само дан пошто је бившег репрезентативца наше земље јавно прозвао премијер Србије Aлександар Вучић.

„Бесан сам на руководство Партизана у кошарци. Обраћам се директно навијачима Партизана. Више су држава и Aлександар Вучић помогли Кошаркашком клубу Партизан него кошаркашком клубу Црвена звезда. Питајте за то Даниловића и питајте за то Берића. Неки би требало да се стиде. Не Даниловић, који је увек поштено говорио, али би га некако ућуткали да се то не чује. Што ови други не изађу и не кажу колико је држава помогла и колико је на различите начине Aлександар Вучић помогао?! Лакше је да се каже да је Вучић крив, лакше је да се чује „Вучићу п…у“, него да се чује „управа напоље“, рекао је Вучић гостујући на РТС-у.

Навијачи Партизана су у понедељак на мечу са Цедевитом у Хали спортова „Ранко Жеравица“ вређали премијера Aлександра Вучића, па се тим поводом данас огласио клуб из Хумске саопштењем у коме апелују на навијаче да се суздрже од погрдног навијања јер је председник Владе један од најзаслужнијих што се клуб није угасио.

Извор: Курир