Прочитај ми чланак

Бомба: Џајић доводи Стефана Бабовића у Звезду!

0

stefan-babovic-1373585441-338303

Некадашњи фудбалер Партизана Стефан Бабовић, који је био и капитен клуба из Хумске, овог лета могао би да постане члан Црвене звезде, сазнаје Курир! На његовом ангажовању лично инсистира председник клуба с Маракане Драган Џајић, са чијом ћерком Драганом је Стефан био у љубавној вези пре него што се помирио с бившом супругом Наиком Бокан.

Слободан играч

Звезда коначно има прилику да се освети „вечитом ривалу“ за преласке Клеа и Владимира Стојковића у Хумску. Наиме, вицешампион има намеру да у своје редове доведе бившег заменика капитена Партизана Стефана Бабовића. Он је минуле сезоне био члан шпанске Сарагосе, с којом је недавно раскинуо уговор, и слободан је у избору нове средине, што значи да Звезда не би морала да плаћа обештећење за њега.

У свађи са Гробарима

Бабовић је прошле године напустио Хумску незадовољан третманом код навијача, који су му погрдно скандирали и вређали га на готово свакој утакмици, без обзира на то колико добро играо. Стефан сада има прилику да им се освети на најбруталнији начин и појача редове „вечитог ривала“, који полако формира веома јаку екипу, а Бабовић се уклапа у ту филозофију челника Звезде.

Хтео га и Пикси 2006. године

Уколико Драган Џајић успе у својој намери и доведе Стефана на Маракану, то ће бити реализација идеје која је била актуелна и пре седам година. Бабовић је те 2006. године напустио Партизан због сукоба с руководством, да би његов отац, познати београдски бизнисмен Милија Бабовић, сина понудио тадашњем председнику Звезде Драгану Стојковићу. До реализације трансфера тада није дошло, па је Стефан отишао у ОФК Београд, али сада постоје сви услови да се оствари тај посао.