Прочитај ми чланак

БИВШИ ФЕДЕРЕРОВ ТРЕНЕР: Ђоковић није довољно ценио Роџерову и Рафину еру

0

Роџер и Рафа су се међусобно поздрављали у свлачионици, разговарали су о бројним темама. Провели су заједно више времена него с Новаком, зато је њихов однос другачији – рекао је Анакон

Бивши тренер Роджера Федерера, Паул Анакон, је још један у низу тениских стручњака који је дао виђење једног од највећих ривалстава у историји белог спорта, које чине Новак Ђоковић, Рафаел Надал и швајцарски ас. 

Роџер Федерер, Новак Ђоковић и Рафа Надал фото: АП

– Када сам радио са Роджером, он и Рафа су се међусобно поздрављали у свлачионици, разговарали су о бројним темама. Провели су заједно више времена него с Новаком, зато је њихов однос другачији – рекао је Анакон, додавши да је Ђоковићу сигурно било тешко да се пробије у ери са двојицом најбољих играча. 

Прочитајте још Крис Еверт о Новаком походу на историјски трофеј АО: Вештина у њеном најфинијем облику, нико му није раван

– Као тенисер, мислим да није сасвим ценио ту еру. Чини ми се да јој је Роджер дао више важности, пошто је дошао из једне сасвим друге – рекао је човек који је био главни стратег у стручном штаб Швајцарца 2010. и 2011. године.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!