• Почетна
  • СПОРТ
  • Невероватна сличност: Новак Ђоковић и Пол Рајан – будући потпредседник САД
Прочитај ми чланак

Невероватна сличност: Новак Ђоковић и Пол Рајан – будући потпредседник САД

0

Новак Ђоковић други човек САД!
Амерички медији уочили велику физичку сличност између српског тенисера и кандидата за место потпредседника САД Пола Рајана

Да се Барак Обама не наљути …
Кандидат за потпредседника САД Пол Рајан подсећа своје земљаке на српског тениског шампиона Новака Ђоковића. Необична сличност с младим америчким политичарем могла би да угрози Новакову популарност бар код једног дела становништва САД, јер Рајан ће покушати да скине с власти Барака Обаму и његову владу, што би Србину, ни кривом ни дужном, донело негативне поене код присталица актуелног председника.

Пол Рајан је ново лице на америчкој политичкој сцени, а изабран је од Републиканске партије да заједно са Митом Ромнијем победи демократски дубл Обама – Бајден. „Амерички Ноле“ има 42 године, конгресмен је из Висконскина, и с њим ће Ромни покушати да поправи сопствени имиџ међу конзервативцима.

Иначе, српска и америчка јавна сцена нису по први пут повезане на овај начин захваљујући Новаку и Полу Рајану. Бивши председник Србије Борис Тадић одавно у Холивуду има „двојника“ у лику Џорџа Клунија, што је својевремено приметио и бивши италијански премијер Силвио Берлускони.

 

(Курир)