Прочитај ми чланак

Зорана Михајловић: Моја слава на којој је присуствовао Кирби је важнија од Ивкове славе

0

zorana mihajlovic

ПОТПРЕДСЕДНИЦА Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да није отишла у Кину са државном делегацијом јер се тако договорила с премијером Александром Вучићем.

„Не морамо сви бити (у Кини), али радимо сви на истом“, рекла је Зорана Михајловић новинарима у Београду.

Према њеним речима, Министарство је припремило све што је требало и што је важно за ту посету, поготово онај део који је везан за модернизацију пруге Београд-Будимпешта.

Додала је да ће се са тим, како је премијер и обећао, почети до краја године.

Зорана Михајловић је казала да је већ све рекла о наводима да је међу онима који желе да сруше председника Владе Србије Александра Вучића и поново поручила људима које је назвала „другарима“ да раде свој посао за који их је премијер изабрао.

Она је навела и да се слаже са министром унутрашњих послова Небојшом Стефановићем да у влади, али и у Српској напредној странци, постоје појединци којима смета Вучић.

„Ако сам добро прочитала интервју министра Стефановића, потпуно се слажем са њим. Али, ако о томе питате мене, све што сам имала ја сам рекла и само могу да поновим: другари, наставите да радите свој посао због којих вас је поставио Вучић на одређене функције, као што ја радим свој посао на који ме је поставио“, рекла је Зорана Михајловић новинарима у Влади Србије.

Она је навела и да је изгледа њена слава, на којој је, како медији пишу био амерички амбасадор Мајкл Кирби, али не и функционери СНС, „важнија од Ивкове славе“ и да „траје више од три дана“.

Бета