Прочитај ми чланак

ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ: Подршка народном посланику Ногу и сељацима

0

„Последњи је час да се снажно затруби за узбуну јер у Србију стижу хорде зла, које ће у наступајућем времену уништавати нашу материјалну и културну баштину, и после којих ће Србија остати пустош очишћена од Срба. То буквално значи да, ако се и даље настави спровођење аутошовинистичких планова колонијалне евроунијатске управе, добијених из Вашингтона и Брисела, у земљу која је доведена до понора и међу народ који изумире, стижe милионска хорда лажних муслиманских азиланата”, каже се у саопштењу патриотског покрета „Живимо за Србију”, којег предводи др Јована Стојковић.

У саопштењу се још додаје:

„Један од веома ретких часних посланика који заступа интересе народа, Срђан Ного, храбро је изнео скриване сурове планове, односно податке о издаји председника квинслишке владе лезбејке Ане Брнaбић и председника колонијалне управе Александра Вучића. Он је више пута одлучно рекао да, уколико се потврде као тачне информације о потписивању Даблинског споразума, по коме Србија прихвата да трајно насели милион муслиманских екстремиста које неће ЕУ, исте треба обесити на Теразијама због издаје.

Дамњан Кнежевић

„Пуна подршка за Срђана Нога,све јасно речено. Нема предаје Косова и Метохији, стоп издаји”, на свом фејсбук профилу је изјавио Дамњан Кнежевић, један од оснивача патриотске организације „Нема предаје Косова и Метохије” која окупља младе патриоте у Србији који се и путем уличних протеста, патриотских скупова и концерата боре против давање столице у УН шиптарским окупаторима из Приштине и признању Косова од стране СНС-СПС режима предвођеним Александром Вучићем, Аном Брнабић и Ивицом Дачић.

Занимљиво да посланик Ного није добио подршку од матичне странке Двери чији је члан и високи функционер. Тако су потврђене сумње да су Бошко Обрадовић и Двери постали обичан евроунијатски сателит кроз Ђиласову коалицију Савез за Србију, односно нови ДОС. Некадашњи досовци су уместо Коштунице и ДСС, као неког ко треба да глуми патриотску опцију, узели Обрадовића и Двери.

Велико охрабрење донела је и вест да се србски сељак пробудио из сна и почео да размишља својом главом. Наиме, решеност сељака из Шумадије да спрече градоначелника Крагујевца у његовој намери да на србском селу насељава муслиманске азиланте или ко зна кога још, добила је велику подршку на друштвеним мрежама.

Њихова одлука да ће тракторима блокирати град, док Радомир Николић не повуче срамну одлуку о насељавању азиланата може допринети буђењу и осталих Срба.

Застрашујуће слике злочина и нереда које чине широм Европе лажни азиланти, а које се све више могу видети и у Србији, довољна су опомена за оно што нам следи.

Проблеми се не игноришу, него се решавају, зато дајемо пуну подршку правом народном представнику, посланику Срђану Ногу, и сељацима Шумадије у њиховој намери да се спречи насељавање муслиманских азиланата на србској земљи.

Овај подмукли план који покушава мимо јавности да спроведе издајнички двојац Вучић-Брнабић треба хитно спречити. Позивамо све часне људе да се супроставимо издаји, спречимо долазак и насељавање муслиманских екстремиста . Ствар је поприлично јасна и једноставна: они или ми.

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!”.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!