Прочитај ми чланак

ЖИВЕ ОД НАРОДНИХ ПАРА Сандра Божић убацила и ћерку да прима новац из буџета

0

Још једна "топла људска прича". Актери и комбинације познате, само хонорари нови. Нашој редакцији јавила се група људи из Смедерева износећи нове коруптивне тврдње о СНС посланици Сандри Божић, а након открића нашег портала да је Божићева била не само колегиница ухапшених Беливуковаца - ангажована у исто време са њима, на исти начин и у истом јавном предузећу у Панчеву " за огроман хонорар и све то приде уз посланичку плату" - већ и да јој је више партијских директора јавних предузећа годинама тако обезбеђивало додатни новац.

На изненађење новинара какве она везе има са Смедеревом, када је Божићева из Панчева и ту живи, Смедеревци су нам објаснили да су због тога још кивнији и показали доказ: Сандра Божић је сада и своју деветнаестогодишњу ћерку Тамару запослила преко партијских комбинација, али у Смедереву, у Културном центру овог града. Вероватно да би било мање сумњиво, него да су и мајка и ћерка на додатним хонорарима по јавним предузећима и установама у истом граду, Панчеву.

Смедеревци основано указују по доказима које поседују да се ради о фиктивном уговору ћерке Тамаре Божић и Културног центра Смедерева, као што и мајка Сандра практикује слично годинама по панчевачким јавним предузећима. Не ради ништа, осим што извлачи додатне паре за себе. Баш као и Беливукова екипа.

Ове своје трагове Бозићева је покушала да прикрије лажима о рачунима Драгана Ђиласа на Маурицијусу, за које се убрзо доказало да су измишљотина њеног шефа Александра Вучића, као и измишљотине о хектарима стана и поршеима Маиринике Тепић или контактима опозиционих политичара са убицама из Беливуковог нарко клана.
Док је лагала из дана у дан, Божићева је обављала послове посланика, али и узимала додатне паре по разним уговорима. И наравно била колегиница убица и мафијаша.

Уз све то, оно што је ове људе највише заболело је то што поред хиљада незапоследних Смедереваца, поред сталног одласка њихове деце из родног града трбухом за крухом, Смедеревци су доживели да за децу „првог реда“ увек има уговора и хонорара, а за њихову нема ако одбију чланску СНС карту. И то баш у случају Божићеве која се представља као неупитни дидакта етике и морала, која сваком суди и пресуђује осим себи и својима.