Прочитај ми чланак

ВУЛИН О СУСРЕТУ ЗАЕВА И ЂИЛАСА: Скопље је центар за нападе на Вучића и Србију

0

Скопље је постало оно што је некада била Будимпешта, центар обавештајног рада против Србије, простор у коме се обезбеђује финансирање и подршка за цинкароше и сецикесе из читавог региона, каже министар Александар Вулин

СКОПЉЕ је постало оно што је некада била Будимпешта, центар обавештајног рада против Србије, простор у коме се обезбеђује финансирање и подршка за цинкароше и сецикесе из читавог региона, за политичаре који верују да је њихова сарадња са странцима једини пут за долазак на власт.

Овако је министар одбарне и лидер Покрета социјалиста Александра Вулин прокоментарисао за „Новости“ сусрет македноског премијера Зорана Заева и лидера Савеза за Србију Драгана Ђиласа у Скопљу, на коме је, како су саопштили из СзС, било речи и о „актуелној ситуацији у Србији и двомесечним грађанским протестима“.

– Чврст став председника Александра Вучића да Србија неће прихватити власт амбасадора довео га је под непосредан удар служби. Скопље је постало простор из кога се покрећу и из кога ће се покретати напади на Србију и њеног преседника – навео је Вулин.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!