Прочитај ми чланак

„Вучићу, ухапшен ти је мафијаш Припуз с којим годинама радиш, ускоро ћеш и ти!“

0

У Хрватској су данас и претходних дана ухапшене "крупне рибе". Познати хрватски новинар Домагој Маргетић, који је многе афере истраживао након чега су уследила хапшења, међу њима и бившег премијера Хрватске Иву Санадера - огласио се на Твитеру овим поводом. Споменуо је и председника Србије Александра Вучића.

„Годинама водим рат против Припузове мафије. Данас је Зоран Припуз ухапшен. Дуго истражујем Божидара Калмету задарског моћника. Данас му почиње суђење за корупцију и организирани криминал. Обојица су у пословним везана с
Александром Вучићем. На сличан начин ћеш проћи и ти Вучићу“, написао је Маргетић.

Маргетић је објавио неколико „твитова“ на ову тему:

„Данас је добар дан Вучићу да много научиш. Ухапшен је мафијаш Припуз. С којим радиш мафијашке послове око смећа и којег годинама истражујем, а почело је суђење Божидару Калмети с чијом мафијом радиш дрогу. Тако ћеш и ти завршит бандиту Вучићу и то ти је наравоученије за данас“.

„Прва два мафијашка бизниса којих се ухватио  Александар Вучић били су рекетирање тајкуна и пљачка новца намењеног “помоћи Србима на Косову”.
Вучић је и једно и друго довео до савршенства. Због првог је убио Владу Цвијана. Због другог је убио Оливера Ивановића“, написао је Домагој Маргетић.