Прочитај ми чланак

Вучићева фарса: Ако сам крив, идем у затвор, ако је Стефановић, иде он

0

Председник Србије Александар Вучић говорио је, гостујући на ТВ Прва и о оптужбама на рачун Небојше Стефановића.

На питање да ли је Небојша Стефановић умешан у незаконит рад дела полиције, јасно је одговорио.

„Не пада ми на памет да судим преко ноћи. Оно што сам имао да кажем Небојши Стефановићу, рекао сам му пре годину дана, када сам с њим имао тежак разговор, у коме сам углавном ја говорио. Ако сам ја за нешто крив, идем затвор, ако је он за нешто крив, ићи ће у затвор“, казао је Вучић.

 

Додао је да је Стефановић много тога доброг урадио за странку и поновио да нема доказе за то за шта га оптужују. Председник каже да је у афери „Јовањица“ био примењиван метод хибридног рата.

„Хибридном, опаком монтажом страних служби уз помоћ корисних идиота из политике, дошли смо до нечега од чега смо морали да се бранимо“, рекао је Вучић.

„Да доведете земљу у ситуацију да сама доноси своје одлуке, то је много тешко и морате на дневном нивоу да трпите бројне уцене, увреде, критике и још много тога“, казао је. „Њима су владу формирали тајкуни и амбасадори и онда приводе људе из ДС-а и формирају владу. Је л можете то данас да замислите? Ја сам поносан на то што ову земљу не уређују тајкуни и страни амбасадори.“