Прочитај ми чланак

„Вучићев функционер Стајић повезан са Шарићевим кланом“

0

Поздрављајући акцију полиције у којој је ухапшено 17 особа, међу којима и вођа навијача Партизана Вељко Беливук, познатији као Веља Невоља, из Странке слободе и правде наводе да би режим и Српска напредна странка требало да се позабави и својим функционерима који су повезани са криминалним клановима, наводећи као пример Немању Стајића, секретара Секретаријата за легализацију грађевинских објеката у Београду.

Из ССП наводе да Весићев секретар Стајић, поред тога што је део грађевинске мафије у Београду, такође гаји и блиске односе са припадницима клана Дарка Шарића, те да се, приликом лишавања слободе у Црној Гори, возио аутомобилом Ненада Матовића званог Ћело.

Фото: Јутјуб

– Матовић је део никшићког нарко картела, једног од најмоћнијих на Балкану, који је одговоран за бројне обрачуне у Београду. Није случајно што се Стајић управо његовим возилом упутио за Црну Гору пред изборе у Никшићу. Због тога се и поставља питање зашто Вучић ћути на чињеницу да и његови функционери и партија директно сарађује са кланом Дарка Шарића и зашто, уколико се већ обрачунавају са мафијом, не започну ту борбу од људи у својим редовима – поручују из ове странке.

Доказ томе је, како кажу, изјава Немање Стајића црногорској полицији 25. јануара, када је лично признао да је возио аутомобил Ненада Матовића црногорској полицији 25. јануара, када је лично признао да је возио аутомобил Ненада Матовића.