Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВ ЧАНАК и аутономаши окачили УВРЕДЉИВ транспарент на аутопуту за дочек Руса

0

"Србија није Русија", транспарент написан на руском језику, је скраћеница од деценијске мантре оних који себе називају аутономашима, а који гласи "Србија није руска губернија".

Лига социјалдемократа Војводине (ЛСВ) и Војвођанска партија (ВП) окачиле су данас у заједничкој акцији транспарент на аутопуту код Београда, на којем је исписана порука председнику Русије Владимиру Путину да „Србија није Русија“.

Транспарент, односно банер, окачен је на једном од пешачких мостова изнад пута у правцу ка београдском аеродрому „Никола Тесла“.

Налази се на путањи којом ће Путин проћи када у четвртак, 17. јануара, буде дошао у посету Србији, како би он могао да га види и прочита.

Порука на транспаренту написана је на руском језику.

Са обе стране исписане поруке налазе се логои странака ЛСВ и ВП, које су у колаицији са СНС партијом Александра Вучића.

Током претходних председничких избора, велики број чланова СНС се јавио редакцији Србин.инфо, бесни јер су добили директиву од партије да „јуре“ потписе за кандидатуру Ненада Чанка, као и још неких странака које се у јавности представљају као опозиционе, а имају малобројне присталице.

Подсетимо, пре неколико година, нашу редакцију су звали и чланови тада владајућег ДС-а да се жале да их партија „тера“ да скупљају потписе за кандидатуру Ненада Чанка и других малих партија и покрета, који су се након избора 2012. године касније „аутоматски“ пребацили из ДС у СНС коалицију.