Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ УДАРИО НА ВЕЉУ – Нова Србија прешла у СНС! (ВИДЕО)

0

Градски одбор Нове Србије приступио је данас Српској напредној странци,тако да ова странка више не постоји у Ужицу и Севојну.

Досадашњи председник Градског одбора Нове Србије Бобан Перишић изјавио је да је одлука донета једногласно и да ова странка још од 2009. године подржава СНС ,као и да су подржали кандидфатуру Александра Вучића на последњим председничким изборима,супротно одлуци централе.


„Градски одбопр Нове Србије заједно са СНС-ом водимо доследну политику већ девет година ,за разлику од централе странке,чија политика се посебно последњих месеци значајно променила.Ми у Ужицу нисмо спремни да подржимо кандидатуру Александра Шапића,Драгана Ђиласа или Вука Јеремића,јер они симболизују оно против чега смо се ми борили“,рекао је Перишић новинарима и нагласио да је једино политика СНС и Александра Вучића гарант да ће бити испуњени крупни инфраструктурни пројекти у ужичком крају попут аутопута,реконструкције аеродрома Поникве,изградња обилазнице и тунела испод Кадињаче.

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић честитао је бившим члановима Нове Србије пријем у СНС ,а Велимиру Илићу поручио је да може да настави са својом политиком,која га је довела да странку готово да више нема ни у Чачку.

„Како је Велимир Илић остао без странке и у Ужицу може сада на миру да настави да подржава Шапића,Ђиласа и остале,као и да мрзи Александра Вучића,јер је то једина политика коју у последњих годину,две заступа“,рекао је Глишић.

Глишић је истакао да ће као заједнички тим бивши чланови Нове Србије ,а од данас СНС-а,наступити на предстојећим локалним изборима у Севојну 4.марта.

„Показаћемо да грађани треба да гласају за политику и резултате,а не за 10 или 20 евра колико им нуди Милан Стаматовић из Чајетине,покушавајући да за те паре купе 4 године њиховог живота.А нема Севојно њива које може да прода за милион евра као Чајетина на Златибору,па да од тога могу сви да живе“,поручио је Глишић.

У Скупштини града Нова Србија је имала два одборника,који ће на супрашњем заседању градског парламента приступити одборничком клубу напредњака.