Прочитај ми чланак

Вучић у Новом Пазару, 10 људи на два квадратна метра (ФОТО)

0

Када председник Србије Александар Вучић одлучи да обиђе неку установу у Србији, ту престају све заканом прописане забране и почињу да важе само оне које њему иду на руку.

Доказ за то је и фотографија из Новог Пазара, направљена из околног објекта, која приказује неколико грађана окупљених испред камиона поште у ком су се налазили респиратори намењени новопазарској болници.

Иако је фотографија направљена не толико квалитетним апаратом, јасно се може уочити више од 10 људи на скученом простору од једва два квадратна метра.

Иако превентивна мера донесена услед ширења коронавируса гласи да растојање између две особе не сме да буде мање од два метра, односно да није препоручљиво да у простору мањем од два квадратна метра може да буде више лица, очигледно да то не важи када у посету дође Александар Вучић.

Али зато пензионери не смеју да излазе из куће, чак ни сат времена за време полицијског часа, када нема „нигде живе душе“ на улицама, јер у том случају „неће бити довољно места на гробљима“, а „Србија ће „имати сценарио из Вухана, Њујорка, Италије, пута пет“.