Прочитај ми чланак

Вучић у Немачкој добио налог да спречи улазак Двери и СРС у Скупштину Србије

0

Aleksandar-Vucic-about-Serbian-economy

Само максималан излазак на изборе и што већи број гласова за Двери изнад цензуса може спречити изборну крађу у најави.

Како Покрет Двери сазнаје из блиског окружења Александра Вучића, у оквиру посете Немачкој последњег дана предизборне кампање Александар Вучић добио је директан налог од немачких власти да Двери и СРС не смеју ући у Скупштину Србије, јер се најгласније противе ЕУ, НАТО-пакту и Бриселском споразуму.

За овај прљави посао и кривично дело покушаја нове изборне крађе Александар Вучић већ је ангажовао организаторе изборне крађе од 2012. године – Горана Весића и Милана Марковића, који су тада били у Тадићевом кабинету, а сада су блиски сарадници лидера СНС. Методологија би била иста: најпре би ЦЕСИД у недељу вече први објавио лажне изборне резултате који би се потом штимовали у Заводу за статистику и Републичкој изборној комисији.

Покрет Двери тражи од свих надлежних државних институција и медија да избаце ЦЕСИД из изборног процеса, јер је у питању НВО која се финансира из иностранства и не може бити меродавна за изборни процес у Србији. Истовремено, упозоравамо владајући режим и Александра Вучића лично да нова изборна крађа неће проћи и да и не помишља да краде гласове народа.

Покрет Двери позива све своје саборце, присталице и бираче у целини на максималну мобилизацију у наредних три дана како би се јасно изражена воља грађана прелила у гласове. Само максималан излазак на изборе и што већи број гласова за Двери може спречити изборну крађу у најави. Двери су по свим аутентичним истраживањима изнад цензуса и режим покушава психолошким притисцима да одговори грађане од изласка на изборе. Зато позивамо све бираче Двери да изађу на изборе и са собом поведу што више оних који прошли пут нису гласали за Двери, и тако на најбољи начин спрече планирану изборну крађу од стране Вучићевог режима а по налогу страних западних амбасада.

 

Информативна служба Покрета Двери