Прочитај ми чланак

Вучић тврди да још не зна да ли ће се кандидовати, а води кампању на интернету

0

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је јуче да још не зна да ли ће се кандидовати за нови мандат на функцији председника Србије, на изборима који би требало да се одрже у априлу следеће године, али је данас на свом Инстаграм налогу објавио спот који има елементе предизборне кампање.

У споту се, уз мелодију државне химне „Боже правде“, смењују кадрови Вучићевих сусрета са светским лидерима, као и инфраструктурних пројеката попут ауто-путева и пруге Београд – Нови Сад, али и пројеката у главном граду као што су Београд на води, Савски трг или Трг републике.

Актуелни председник у споту позива грађане да буду „уједињени у љубави према земљи“ и, како је навео, уживају „у садашњости коју смо доскора само сањали“.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Подсетимо, Вучић је јуче на ТВ Прва изјавио да још није одлучио да ли ће се кандидовати за председника на изборима који би требало да се одрже у априлу наредне године..

„Спремни смо да за председника и све друге функције кандидујемо људе који су у стању да победе. Важно ми је да победе они који су се изборили за снажнију Србију“, казао је он.