Прочитај ми чланак

Вучић: Сличан сам тати из филма “Ми нисмо анђели”

0

Немам довољно времена за децу, а сличан сам тати из филма "Ми нисмо анђели", рекао је председник Србије Александар Вучић гостујући на телевизији Пинк.

“Немам довољно времена за децу. Данило је велики и све мање сам му потребан, задовољан сам што постаје све озбиљнији и зна да мора сам да се бори кроз живоз. Није ми било лако свих ових година, постао је озбиљна мета свих оних који би желели моју главу. Што се Милице тиче она је велика татина девојка. Ми Вучићи не волимо много о емоцијама да говоримо. Код нас је то срамота да причамо о емоцијама. Замислите мене, оца, брата или Данила да причамо о томе. Милица је одувек озбиљна и одговорна, успешна, говори три језика као српски, учи сада још три језика. Онда видите како из фармерки уђе у хаљине, сукње, онда сваки пут кажем Милице дужа сукња, хаљина, онда се она смеје, мисли тата луд”, рекао је Вучић у јутрањем програму телевизије Пинк.

Foto: Instagram

“Тата пребићу те као мачку и пилетину”

Говорећи о породици, Вучић је додао да му је тренутно проблем да купи све различите моделе тенкова, које његов најмлађи син Вукан сада највише воли.

“Вукан од три и по године, сладак је и паметан. Не знам где је то чуо, вероватно на неком цртаном филму, често ми каже “тата пребићу те као мачку и пилетину”. Он воли играчке, добио је од Кобри мојих тенкове, а онда је чуо да је хеликоптер убица тенкова, купио сам их седам до сад и не знам где више да их купим”, рекао је Вучић.

На питање да ли је сличан тати из филма “Ми нисмо анђели”, Вучић одговара:

“Јесам, веома сам сличан. Милица се смеје, понекад се тако нашалимо”.

Сваке године имам по три циља

Вучић је истакао да учи језике, да напредује сваке године и додаје да пред сваку Нову годину постави себи три професионална и три лична циља која намери да испуни.

“Када испуните и један, али ако сте чврсти и одлучни и то је добро. Када сањате високо и о великим стварима, онда можете и да остварите, а ако не сањате од тога нема ништа”, рекао је Вучић.

Када је учење језика у питању, Вучић истиче да у Европи децу уче кинески језик, као и да је то будућност, и додаје да се нада да ћемо и то научити, јер ће кинески бити један од најважнијих језика у деценијама које долазе.

О отварању гасовода

За сутра је најавио неколико важних вести, пре свега отварање гасовода “Балканског тока”.

“Имам неколико важних вести за људе. Сутра ћемо у 6 ујутру отворити за комерцијални саобраћај наш гасовод за Србију, цена гаса ће за нашу земљу бити 155 долара максимално, плус 12 до 14 долара за транспорт. Много нижа цена, веома повољно, а истовремено ћемо кроз таксе добијати оно што ће нам служити за враћање кредита”, рекао је Вучић. Како каже, био је веома отворен за квалитет и за одличну цену гаса. Желим да замолим људе да почну да користе гас, јер тако добијамо чистији ваздух за све нас као и јефтиније гориво за грађане”, рекао је Вучић.