Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ СЕ ОБРАТИО СТРАНОМ ИНВЕСТИТОРУ СА РЕЧИМА: „Хвала ти брате Турчине!“

0

Вучић не само да прави спектакл када се отвара фабрика, него је данас направио спектакл и обилазећи фабрику чији су радови у току.

У питању је фабрика текстила Eurotay, чије отварање се очекује на пролеће следеће године.

Да би спектакл био потпун, гпрви човек Српске напредне странке се страном инвеститору обратио са једном чудном, или мало више него чудном реченицом:

„Драго ми је нарочито што не раде само девојке до 25 година. Хвала ти, брате Турчине што си примио и жене од 50 година. То су вредне и способне жене које ће показати лојаност“, рекао је Вучић.

Вероватно не морамо напомињати да обраћање страном инвеститору са „Брате Турчине“, или „Брате Немац“, или „Брате Кинезу“, или било којом другом реченицом која у себи садржи сленг „БРАТЕ“ није баш сјајно дипломатско решење. Тиме се не исказује баш поштовање и није предвиђено да је користи један председник државе.

Такође, не би требао говорити ни ово:

„Ви Турци што сте доведени, да водите рачуна о нашим женама, да будете фини и љубазни према њима! Јесте ли ме чули Турци? Да водите рачуна! То су дивне, добре жене, породичне, које желе да вредно раде како би направиле будућност за себе и своје породице“, казао је председник.

Те жене нису ничије власништво да би он морао да наглашава како ће неко према њима да се опходи. У Србији морају да постоје институције, закон о раду и надлежни органи који ће спречити неког инвеститора да „не буде фин и љубазан и да не води рачуна о нашим женама“.

 

Докле год то буде председник државе наводно радио и то на конференцијама за медије, ово ће бити држава робова.

Немамо коментар на крају, брате Вучићу, шокирао си нас.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!