Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ПРИЗНАО: Најновија истраживања показују да губимо изборе !!!

0

Aleksandar-Vucic3

Београд — Премијер Александар Вучић на конференцији за медије изјавио је да добио прво истраживање и да „никада нисмо били ближе губитку избора“.

„Добио сам прво истраживање у свој овој општенационалној еуфорији и јасно је да никада нисмо били ближе губитку избора. На народу је да одлучи“, каже премијер.

Осим тога, он је истакао да као носилац листе неће правити компромисе „са онима који Србију гурају у прошлост“.

„Ни у изолацију, ни у пљачкашку прошлост. Нико ме није везао за фотељу, фотеља ми није важна, а видели сте на оној бламажи са сукобом функционера ДС како су се сви одједном организовали у нападима на Владу Србије“, навео је Вучић.

Премијер је на конференцији за медије истакао да се Србија налази на раскрсници.

“Србија је на раскрсници, политичкој и економској, после година које су прошле у бесмисленим ратовима, пљачкашким приватизацијама, курупцијом и вишегодишњом рецесијом. Успели смо да зауставимо даљи пад земље, имамо изванредне резултате у првом кварталу ове године“, рекао је Вучић.

Међутим, како каже, онда су уследиле нове политичке турбуленције пред Хагом који завршава „политичку, а не правну улогу коју је имао“.

„Један од три циља био је да дође до помирења народа на простору бивше Југославије која је у крвавим сукобима изгубила на десетине хиљада синова и кћери. Тај основни циљ није ни на који начин испунио. Све време је забијао ексере у ковчег уснулог Балкана“, наводи премијер.

 

Б92