Прочитај ми чланак

Вучић опет нервозан због Бошка: Гледао сам, ђубре фашистичко!

0

Гостујући у јутарњем програму ТВ Прве, председник Вучић говорио је о домаћој политици и предстојећим изборима у Србији, али и документарном филму "Владалац".

Он коментарисао антиимигрантску политику која постоји у Србији и навео је да је погледао видео Бошка Обрадовића који је пресипањем садржаја две чаше покушао да представи како ће се званична мигрантска политика државе одразити на ситуацију у нашој земљи.

„Ђубре фашистичко, смирите се са тим“, рекао је председник повом видеа Бошка Обрадовића и додао:

„Србија никад није била фашистичка, никад љотићевци нису били већина“.

Председник Србије Алекснадар Вучић рекао је да ће после повратка из Вашингтона видети када ће да расписе парламнентарне изборе.

Рекао је да неће то учинити пре 3. или 4. марта, јер би неко могао да каже да је то на његов рођендан.

За 4. би рекли да је рођендан Црвене Звезде и дан када је умро Стаљин. „Морам да седнем да видим кад се враћам из Вашингтона“, прецизирао је за тв Прва.

„Борићу се за сваки глас и за сваког човека“, рекао је.

На питање са ким СНС сасвим сигурно излази на изборе, Вучић је одговорио: „Са Расимом Љајићем и Миланом Кркобабићем јер су они одговорни људи“. Вучић наводи да постоје бројн опасности за СНС, и наводи да постоје медији који 24/7 воде кампању против њега.

Он је додао да људи морају да знају да су ово одлучујући избори.

На питање како коментарише филм „Владалац“, он каже да су позвали истомишљенике и прочитао шта су закључили, цитирајући неке од придева којим су га у филму описали.

„442 пута су моје име избороили за 4 сата и то су репризирали 3 пута“, рекао је Вучић и навео шта су све о њему рекли:

„Неиксрен, бахат, радиоактиван, самољубив, болестан, зао, несимпатичан, нарцисоидан, искључив, несигуран, неемпатичан, декструктиван, слеп, агресиван“.