Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ О ОПОЗИЦИЈИ: Напали одборнике, данас сем буке и дреке неће постићи ништа

0

Београд -- Председник Александар Вучић изјавио је да не очекује ништа посебно од данашњег протеста опозиције.

Међутим, рекао је да његови политички противници „не трпе“ демократију, нити другачије мишљење, а у прилог томе позвао се на ноћашње догађаје у општини Стари град.

Он је пренео да су током ноћи нападнути одборници СНС у скупштини Старог Града.

Вучић је, гостујући на Пинку, изразио жаљење што су применили насиље, објаснивши да су хулигани напали одборнике СНС.

Он је подсетио да су одборници људи које је народ изабрао као своје представнике, а не људи са улице, као што је Бошко Обрадовић, који није одборник у Скупштини града, а покушао је да уђе у њу.

Напад се, према његовим речима, догодио око пет сати ујутро. Такође је пренео и да у Параћину представници опозиције нису дали да хитна помоћ дође да помогне одборнику којем је позлило, а ради се о дијабетичару.

“Умирали су од смеха, чак говорили да се ради о диверзији. Хитна помоћ је једва уз помоћ полиције пружила помоћ. То говори колико су неспособни да трпе другачије мишљење“, нагласио је он.

Вучић је истакао да је другачије мишљење богатство и да он нема проблем шсто ће данас на скупу бити неколико хиљада људи који ће изнети свој став.

“За шест дана ми ћемо на демократски начин окупити оне који желе Србију која желе да дозволе протесте, неће да чупају знакове, неће да туку жене, неће да неко пребија новинарке Мару Драговић и Гордану Узелац“, најавио је он.

Подсетио је да је у општини Стари Град на челу Марко Бастаћ који, како је нагласио, воли да глуми опасног типа и скида знакове. Такође је подсетио да опозиција у Параћину и Шапцу, где је на власти, врши притисак на све који другачије мисле, а ничим их не угрожавају, сем што седе у својимн клупама.

Рекао је, у вези протеста опозције, да ништа неће данас бити.

“Као у последњих седам година ни ово неће бити највећи скуп мојих политичких противника. Ништа неуобичајено. Надам се да ће разумети потребу да разговарају у парламенту. Ако не разумеју, онда ништа. Сем дреке и буке неће постићи ништа“, подвукао је Вучић.

Истакао је да ће он данас читав дан бити на свом радном месту.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!